By-SIDDE-Interieurstylist-Interiorbychan

Interior by Chan

Chantal is het gezicht achter Interiorbychan. Centraal in haar ontwerpen staan warme, rustgevende en natuurlijke materialen. Je huis moet voelen als een plek waar je optimaal in kan ontspannen, opladen en genieten.

 

WOONSTIJL: Bohemian - Wabisabi – Japandi

Droom 

Interieur was altijd al een grote passie. Inspiratie haalt Chantal uit woonbladen en Pinterest, maar ook uit vakanties, de natuur en interieurs van restaurants. 4 jaar geleden maakte ze de keuze om hier meer mee te gaan doen. Ze volgde een interieuropleiding en besloot om naast haar werk als Business Controller, voor zichzelf te beginnen. Een jaar geleden heeft Chantal de sprong gewaagd en is ze fulltime voor haar droom gegaan. 

 

By-SIDDE-Interiorbychan-Sommer

Warm en rustgevend interieur

Inmiddels zijn er al veel klanten blij gemaakt met een advies.

“Mijn woonstijl zou ik het beste omschrijven als: Bohemian en Wabisabi met Japandi elementen."

Planten zijn onmisbaar in een interieur om de natuur in huis te halen. Dit in combinatie met natuurlijke materialen en rustige, warme kleuren, zorgt voor warmte in huis. Het vormt een belangrijk uitgangspunt in haar interieuradviezen. 

 

By-SIDDE-Interiorbychan-Sommer

Sommer en Finn

In onze Studio in Eerbeek heeft Chantal hoekbank Sommer zo gestyled, alsof je op vakantie bent in eigen huis. Elementenbank Finn kreeg de Wabisabi sfeer mee. Accessoires met imperfecties staan daarbij centraal. Zoals de kaarsenhouder die handgemaakt is.

 

By-SIDDE-Interiorbychan-Finn

 

Tip van Chantal

Stel jezelf de vraag: als ik helemaal blanco mag beginnen, en alles kan kiezen voor mijn interieur, hoe ziet dat er dan uit? Verzamel afbeeldingen waar je blij van wordt.

"Maak een moodboard en kijk welke elementen en kleuren je daarin terug ziet komen. Dat vormt het startpunt van waar de basis wordt gelegd."

Hier kan je telkens naar terug refereren. Zo komt alles mooi samen en wordt je interieur een geheel.” 

  

By-SIDDE-interiorbychan-moodboards

Instagram: @interiorbychan

Website: www.interiorbychan.nl

Teile diese Story

Mehr Beiträge lesen

By-SIDDE-interieurstylist-ROSA.living-Nomi
ROSA.living

Lerne die professionelle Innenarchitektin Rosalie kennen, die nach einer Karriere als Sales und Store Managerin den Kurs wechse...

Lese mehr

By-SIDDE-interieurstylisy-abinteriordesign-odin
AB Inneneinrichtung

Amber, die Inhaberin von @abinteriordesign, kombiniert skandinavische Elemente mit harten industriellen Akzenten, was zu einer ...

Lese mehr