By SIDDE - Japandi interieur - bank Finn

Binnenkijken in het Japandi interieur van @homeoftess

Deze keer kijken we binnen in het Japandi interieur van Tessa, in het dagelijks leven werkzaam als teamleider in een revalidatiecentrum. Ze is 29 jaar en woont samen met haar man in een jaren 70 woning in Leiden. Beiden met een grote passie voor interieur en dat is goed te zien!

Verbouwing

Vorig jaar betrokken ze deze woning. Er moest veel gebeuren.  Ze maakten een plan en staken zelf de handen uit de mouwen. “De woning was vrij donker, dat hebben we als eerste aangepakt. Door een grote harmonica-pui te plaatsen, komt er nu veel meer natuurlijk licht naar binnen. Hij kan helemaal open waardoor buiten naar binnen komt. We kunnen niet wachten om met vrienden en familie hier te zitten.”

By SIDDE - japandi interieur - bank Finn

Designbank: Finn By SIDDE Simply Beige

Rust en gezelligheid

Haar woonstijl zou ze omschrijven als Scandinavisch gemixt met Japandi. Een rustige basis, met beige tinten in combinatie met hout.

“Het straalt balans uit, maar het zorgt ook voor gezelligheid.”  

Met mooie accessoires wordt het interieur persoonlijker. Tessa maakt graag gebruik van kussens en warme vloerkleden. 

By SIDDE - japandi interieur - bank Finn

 Inspiratie

Inspiratie komt van Instagram en Pinterest, en uit tijdschriften zoals vtwonen. “Ik zie dan bijvoorbeeld een tof meubel of een bepaalde combinatie die gemaakt wordt. Dit idee houd ik in mijn achterhoofd en geef er mijn eigen draai aan.”  

By SIDDE - japandi interieur - bank Finn

Elementenbank Finn

Elementenbank Finn past goed in de Japandi stijl. “Met de losse delen kan je verschillende opstellingen maken en is er de mogelijkheid om elementen toe te voegen. Bijvoorbeeld de hocker, hij is functioneel en geeft extra comfort. Het is een strakke maar fijne bank om op neer te ploffen.”

By SIDDE - japandi interieur - bank Finn

Tip van Tessa 

“Start met een moodboard wat fijn voelt. Die stijl vormt dan de rode draad voor alle ruimtes in huis en zorgt voor eenheid. "

Teile diese Story

Mehr Beiträge lesen