By SIDDE-designbank-Odin-Crushed-Silk

Maak kennis met designbank Odin By SIDDE

Design on high heels! Graag stellen we je voor aan onze, Scandinavische designbank Odin By SIDDE.

Design

De designbank Odin By SIDDE heeft een compact ontwerp met een hoge zwevende poot. De onderregel zorgt voor een subtiel accent bij de rechte lijnen van de designbank. Het zorgt ervoor dat de woonkamer luchtig blijft ogen. De bank is verkrijgbaar in een rechte variant, een loungeopstelling, een hoekopstelling en een U-opstelling.

Odin By SIDDE - designbank

Designbank: Odin By SIDDE XL in Crushed Silk

Zitcomfort

Alle By SIDDE designbanken zijn opgebouwd met een nosag ondervering en bonell binnenvering. Het zitcomfort van Odin is anders dan de andere By SIDDE banken, in Odin wordt namelijk gebruik gemaakt van een toplaag memory foam. Hierdoor vormt de zitting zich naar jouw lichaam. Bij het opstaan, komt het memory foam langzaam in de oorspronkelijke vorm terug. 

Odin By SIDDE - designbank

Designbank: Odin By SIDDE XL in Crushed Silk

Stoffen

Odin By SIDDE wordt gestoffeerd in stof Esper, een fijngeweven stof van 100% gerecycled polyester. Maak keuze uit 8 verschillende mooie tinten, van zacht roze tot diep blauw. Er zit dieptewerking in het garen, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Ben je nieuwsgierig en wil je de stof in het echt zien? Vraag een gratis stalenkit aan of kom in 1 van onze showrooms de designbank en de stof bekijken.  

Odin By SIDDE - designbank

Designbank: Odin By SIDDE in Early Dawn

30 dagen proefzitten

Je hoeft niet lang te wachten om Odin By SIDDE thuis te hebben staan. Binnen 7-9 werkdagen maken we de designbank voor je en leveren we hem gratis thuis af. Dit bijzondere zitcomfort is het testen waard. Bevalt het toch niet? Dan halen we de bank binnen 30 dagen weer op en storten we het aankoopbedrag terug. 

Odin By SIDDE - designbank- early-dawn

Designbank: Odin By SIDDE in Early Dawn

Benieuwd naar het zitcomfort van de designbank of wil je de stofstalen in het echt bekijken en voelen? Kom dan langs in onze showroom in Leerdam, Heerenveen, Sittard of Eerbeek.  

Teile diese Story

Mehr Beiträge lesen