Binnenkijken in het interieur van Gina

Binnenkijken in het interieur van Gina

We zijn dit keer niet in Nederland maar in de Duitse stad Trier (DE) bij Gina, haar man en 3 kinderen. Een gezellig familiehuis waarbij de hoekbank Sommer een grote rol speelt.

De grote verbouwing in Trier

Gina en haar man kochten een aantal jaar geleden hun droomhuis in Trier, maar voordat het een droomhuis was, is er nog veel werk verzet. Samen hebben ze het huis gerenoveerd en er een echt familiehuis van gemaakt. Familie staat centraal bij Gina en dat zie je terug in elke hoek van het huis. 

 

Een gezellig, Scandinavisch huis met de hoekbank Sommer van By SIDDE

Een echt familiehuis heeft natuurlijk ook een grote hoekbank nodig. Gina koos voor de Scandinavische hoekbank Sommer van By SIDDE. Een bank die gemaakt is voor het hele gezin en waar gezellige avonden gegarandeerd zijn. De kleur Silver Grey past perfect bij de meubels van Gina en staat in harmonie met de mooie lichte vloer en de antraciete accenten. Een lichte stoffen bank met kleine kinderen? By SIDDE impregneert de bank gratis met Protexx. Daarmee krijg je makkelijker bepaalde vlekken uit de bank. Wil je zeker zijn dat de vlek er uit gaat? Koop dan vlekkengarantie bij de bank. Je krijgt op bepaalde vlekken 5 jaar garantie, dit wordt verzorgd door Oranje BV.

Keuken

De keuken heeft een recent een update ondergaan. Lichte kastjes met hout accenten geven een ruimtelijk effect. Het doet de kamer nog groter lijken. De houten vloer loopt helemaal door. 

De tuin - een oase van rust en ruimte

Een vakantie bij huis vieren is voor Gina en haar familie geen probleem. De tuin is een echte oase van rust en ruimte. Een prachtig groot zwembad en een heerlijke loungeset, wat wil je nog meer?  

 

 

Share this story

Mehr Beiträge lesen