By SIDDE interieurstylist Ninedots

Nine Dots Interieurontwerp

By SIDDE verwelkomt een oude bekende: Renate van Bruchem, interieurontwerpster en het gezicht achter Nine Dots. In haar ontwerpen straalt de passie voor interieur, die gekenmerkt worden door een rustige Scandinavische basis met speelse kleuraccenten.

WOONSTIJL: Scandinavisch – Kleurrijk

Wie is Nine Dots?  

Renate, afkomstig uit het Brabantse Oss, maakt sinds 2017 klanten blij met Scandinavische interieuradviezen voorzien van kleur. Na een carrière als Business Development Manager, besloot ze haar passie te volgen en een interieurbedrijf te starten.

By SIDDE -  Odin in Crushed Silk - Scandinavisch met kleur - Nine Dots
By SIDDE - Scandinavisch met kleur - Nine Dots

Designbank: Odin By SIDDE in Crushed Silk

Bijzondere projecten

Inmiddels is Renate een interieurstylist met een drukke agenda. Op haar website biedt ze diverse pakketten aan. Daarnaast behandelt ze allerlei onderwerpen over interieur in haar eigen boek; Het woonboek à la Nine Dots. Wat is je meest bijzondere project?

“Ik heb eigenlijk veel bijzondere projecten gedaan, zoals een huisartsenpraktijk, een Nederlandse B&B en een vakantiehuis in Marbella."

By SIDDE - Scandinavisch met kleur - Nine Dots

Stylingupdate 

De banken van By SIDDE passen goed in de ontwerpen van Nine Dots. Twee jaar geleden heeft Renate ook een stylingsessie verzorgd in de Studio in Eerbeek. “Het is zelfs zo dat klanten foto’s van die sessie op hun moodboard plakken, wat geweldig is om te zien.”

De kenmerkende Scandinavische stijl met kleur blijft de signatuur van Nine Dots. Maar trends zijn continue in beweging, de invloed van Dutch design mengt steeds vaker in Renate haar werk. Iets wat ze deze keer heeft laten zien in de styling van de banken Kiva (Dove Tale) en Odin (Crushed Silk).

“Je hoeft niet bang te zijn voor kleur, je kunt beter bang zijn voor wit”

By SIDDE - Scandinavisch met kleur - Nine Dots

Scandinavisch met kleur 

Renate is groot fan van onze banken en heeft zelf de Remus in Ribcord stof en de organisch gevormde hoekbank Nomi thuis staan. De modellen Kiva en Odin zijn nog niet zo lang geleden toegevoegd aan de By SIDDE familie en mooi te combineren met kleur. Renate laat zien hoe dit kan door neon accessoires te gebruiken, een echte trend van nu. De bank neemt vaak een prominente plek in de ruimte in. Als deze een rustige tint heeft, vormt dat een goede basis en kun je met een kleurrijk kleed een prachtig statement maken. 

By SIDDE - Scandinavisch met kleur - Nine Dots

Tips voor het kiezen van de juiste bank

We vroegen Renate om advies bij het kiezen van de perfecte bank. “Het hangt af van je persoonlijke voorkeur en stijl. Een handige tip is om te letten op de vorm: als de kamer voornamelijk rechte vormen heeft kan een organische bank mooi contrasteren, en vice versa. Wanneer de ruimte meer luchtigheid nodig heeft, is een bank op hoge pootjes een goede keuze.”  

Wil je meer inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op onze 'interieurstylisten' pagina!  

Instagram: @ninedotsinterieurontwerp

Website: www.nine-dots.nl

 

 

Share this story

Mehr Beiträge lesen

By-SIDDE-interieurstylist-ROSA.living-Nomi
ROSA.living

Meet interior design professional Rosalie who, after a career as Sales and Store Manager, changed course and followed her passi...

Read more

By-SIDDE-interieurstylisy-abinteriordesign-odin
AB Interiordesign

Amber, owner of @abinteriordesign, combines Scandinavian elements with tough industrial touches, resulting in a unique Scandina...

Read more

Gunsight
Gunsight

Eveliene van Interieuradviesbureau Gunsight was op bezoek in onze Studio in Eerbeek, waar ze twee By SIDDE banken met haar hand...

Read more