MOA Interieur & Styling

MOA Interieur & Styling

Bij Leticia van MOA Interieur & Styling kun je terecht voor verschillende soorten interieuradvies. Van een materialenlijst tot een 3D totaalpakket. 


WOONSTIJL: Scandinavisch - Modern

Van kantoorbaan naar interieurstylist


Leticia was altijd al creatief bezig met tekenen en schilderen. Tijdens haar voormalige kantoorbaan werd ze getriggerd door een vriendin om samen iets met interieur te gaan doen. Dat leek haar ontzettend leuk maar een achtergrond hierin had ze eigenlijk niet. Een thuisstudie interieurstyling bood uitkomst, waar ze onder andere leerde 3D tekenen in SketchUp.

 

Toen Corona uitbrak en mensen thuis kwamen te zitten begon het flink storm te lopen. Leticia kreeg zoveel aanvragen dat ze het alleen niet meer aankon en besloot daarom met stagiaires te gaan samenwerken om haar te ondersteunen.

MOA Interieur & Styling


Bij MOA Interieur & Styling kun je voor verschillende diensten terecht. Mondeling advies is één van die opties. Leticia komt twee uur lang bij jou thuis, neemt allerlei kleuren en materialen mee en vervolgens ontvang je een mooi overzicht met alles wat er besproken is. Er kan ook gekozen worden voor een volledig 3D totaalpakket. 

 

Sportschool

De projecten van MOA Interieur & Styling bestaan voor een groot deel uit woningen maar ze krijgt ook weleens aanvragen van bedrijven. Een tijdje terug werd ze benaderd door een sportschool. Een prachtig pand met mooie grote ramen en zwart stalen deuren en kozijnen. Binnenkort zal daar in de centrale ruimte een By SIDDE bank shinen.

 

 

Warmte en gezelligheid

Leticia haalt veel inspiratie uit Instagram en Pinterest maar kijkt bijvoorbeeld ook graag naar buitenlandse woonprogramma’s op Netflix. Hier zie je vaak net wat andere dingen. In Nederland zie je toch vaak dezelfde trends overal in terugkomen. Haar eigen woonstijl zou ze op dit moment omschrijven als warm en gezellig. Op de benedenverdieping wordt alles regelmatig veranderd qua kleur in tegenstelling tot de bovenverdieping die ze eigenlijk gewoon laat zoals die nu is. Wit, mooie houten balken en een gietvloer. Hier voelt het gewoon helemaal af.

 

Tips van Leticia

Gebruik kleur! Anders oogt het al vrij snel erg koud. Hou je niet van kleur dan kun je ook met texturen gaan experimenteren. Kies je bijvoorbeeld voor een textielbehang in zandkleur. Combineer dit bijvoorbeeld met een kussentje met franjes.

 

Instagram: @moa_styling
Website: www.moa-interior.com

 

Share this story

Mehr Beiträge lesen

By-SIDDE-interieurstylist-ROSA.living-Nomi
ROSA.living

Meet interior design professional Rosalie who, after a career as Sales and Store Manager, changed course and followed her passi...

Read more

By-SIDDE-interieurstylisy-abinteriordesign-odin
AB Interiordesign

Amber, owner of @abinteriordesign, combines Scandinavian elements with tough industrial touches, resulting in a unique Scandina...

Read more